Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

BRUKSANVISNING DEKAL

Regn, snö och tvätt håller dekalerna bra för. Viktigt att tänka på är hur man sätter på dom. Det ska vara helt rent och fettfritt på ytan där den appliceras. Vi rekommenderar att tvätta med avfettningsmedel först. Det tar ungefär en vecka innan dekalen uppnått maximal vidhäftning, lite beroende på vilken temperatur som råder. Om dekalen inte fäster ordentligt beror det på att underlaget inte är ordentligt rengjort, att det finns spår av vax och smuts. Därför är det viktigt att förbereda ytan ordentligt för bästa resultat. Du kan prova ytan genom att ta en bit maskeringstejp och trycka mot underlaget, lossnar det lätt finns det fett kvar på ytan. Hugger det är underlaget rent. Man måste man avlägsna ev. vax där dekalen ska sättas upp, när dekalen är monterad och uppnått maximal vidhäftning kan du vaxa.

Om det är kallt ute (under +10-15 grader) när man ska montera dekaler, fäster de bäst om man värmer upp ytan som de ska monteras på, med t.ex en värmepistol eller en hårtork. Annars fäster de sämre och risken är stor att de går sönder.
Var också försiktig med isskrapan! Den kan göra riktiga märken och fläka sönder dekalen om man har otur.

Gnugga över appliceringspappret så att dekoren fäster ordentligt mot den.

 Lägg dekoren upp och ner och dra försiktigt, rulla bort bakgrundspappret. Se till att det bara är bakgrundspappret som följer med, följer motivet med rulla tillbaka och tryck till där det följde med, fortsätt.

  Sätt dekoren på önskat underlag och använd handen och gnugga på dekoren. Börja från mitten och utåt/uppåt/nedåt.

BRUKSANVISNING MUGGDEKOR

Ytan där dekalen placeras måste vara rengjord och torr.
Låt muggen/koppen/glaset stå i ca 2-3 dagar innan du använder den. Muggen/koppen/glaset kan diskas i maskin beroende på vilken typ av mugg/kopp/glas du fäst dekalen på, vi rekommenderar alltid handdisk då maskindisk av muggen/koppen/glaset har många olika faktorer såsom typ av material, hur rengjord ytan är innan dekalen fäst och även temperaturer i olika diskmaskiner.

Vi rekommenderar att muggen inte används i mikron. Muggen diskas i diskmaskin på egen risk.