Snabb leverans / Säkra betalningar / Enkla returer

BRUKSANVISNING FÖR DEKAL

Regn, snö och tvätt håller dekalerna bra för. Viktigt att tänka på är hur man sätter på dom. Det ska vara helt rent och fettfritt på ytan där den appliceras.
Vi rekommenderar att tvätta med avfettningsmedel först. Det tar ungefär en vecka innan dekalen uppnått maximal vidhäftning, lite beroende på vilken temperatur som råder. Om dekalen inte fäster ordentligt beror det på att underlaget inte är ordentligt rengjort, att det finns spår av vax och smuts. Därför är det viktigt att förbereda ytan ordentligt för bästa resultat. Du kan prova ytan genom att ta en bit maskeringstejp och trycka mot underlaget, lossnar det lätt finns det fett kvar på ytan. Hugger det är underlaget rent.

Om det är kallt ute (under +10-15 grader) när man ska montera dekaler, fäster de bäst om man värmer upp ytan som de ska monteras på, med t.ex. en värme pistol eller en hårtork. Annars fäster den sämre och risken är stor att den går sönder.

Var också försiktig med isskrapan! Den kan göra riktiga märken och fläka sönder dekalen om man har otur.


  • Gnugga dekalen över applicerings tejpen så att dekalen fäster ordentligt mot den.
  • Lägg dekalen upp och ner och dra försiktigt bort bakgrunds pappret. Se till att det bara är bakgrunds pappret som följer med, följer motivet med rulla tillbaka och tryck till där det följde med, fortsätt. (eller som vi gör i videon)
  • Sätt dekoren på önskat underlag och använd handen/skrapa och gnugga på dekalen. Börja från mitten och utåt/uppåt/nedåt.